Nasa traagschuim toppers

Wat is een Nasa traagschuim topper?

Ervaar je een slechte nachtrust met lichamelijke klachten? Heb je al vanalles geprobeerd? Dan wordt het nu inderdaad tijd om eens naar je bed en matras te kijken. Heb je bijvoorbeeld een boxspring of een lattenbodem? Hoelang heb je, je matras al en ben je de afgelopen periode aangekomen of afgevallen? Nadat je deze vragen hebt beantwoord kan je dus gaan kijken naar een topper. Een van deze toppers is de Nasa traagschuim topper. Er is namelijk een groot assortiment in veel verschillende toppers. Het is daarbij belangrijk om te weten welke topper goed is voor je. Zo is het ook belangrijk om te weten dat een matras ongeveer 10 jaar mee gaat. Als je jouw matras al langer hebt, kan je dus beter naar een matras kijken in plaats van een topper. Daarbij moet je ook altijd een Nasa traagschuim topper eerst uitproberen om te voelen of dit wel is wat je wilt.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Waar is Nasa topdekmatras van gemaakt?

De Nasa topmatras is gemaakt van traagschuim. Dat houdt in dat de topper zich aanpast aan je lichaam door je lichaamstemperatuur. De traagschuim heeft namelijk open cellen. Dus hoe warmer jouw lichaamstemperatuur is, hoe flexibeler de topper zal zijn. Meestal zijn de drukpunten het warmst waardoor de Nasa topmatras juist daar inzakt. Dit is in je voordeel als je dus lichamelijke klachten hebt als nek-, rug- en schouderklachten.  

Een traagschuim topmatras gaat lang mee en is geschikt voor langdurig liggen. Dit soort toppers zie je daarom ook vaak in ziekenhuizen om doorliggen te voorkomen. Daarbij is kuilvorming ook erg klein en verbeterd het zelfs de doorbloeding. Een Nasa topdekmatras kan je op elk bed gebruiken. Houdt er wel rekening mee dat je een oude of doorgelegen matras niet kan redden met een topper. 

Nadelen van topdekmatrassen traagschuim

Een traagschuim topmatras heeft ook zo zijn nadelen ook al zal je dat niet snel zeggen. Traagschuim ventileert namelijk slecht. Hierdoor kan je snel warm voelen en sneller gaan transpireren. Dit komt ook door de werking dat het reageert op lichaamstemperatuur. Hierdoor kan de topper traagschuim erg vochtig en klam aanvoelen. Daarbij is het niet handig om een traagschuim topmatras aan te schaffen als je veel draait. Dit tenzij je graag wilt stoppen met het draaien. Omdat de topper zich helemaal aan je lichaam aanpast kan het draaien wat moeilijk gaan waardoor je eventueel wakker wordt in je slaap. Deze topper is niet geschikt voor zware mensen. Dit komt door de traagschuim wat de topper erg zacht maakt. zwaardere mensen hebben een betere nachtrust met een harder matras. Kijk dus eerst daar naar voordat je kijkt naar een topper.