Bonellvering matrassen

Bonellvering matras: een stevig matras

Een bonellvering matras is een binnenveringmatras. In het matras zitten veren die met elkaar verbonden zijn. De veren hebben als het ware een zandlopervorm. De veren in bonellvering matrassen zijn aan elkaar verbonden met staaldraad. Hoe dikker dit is, hoe steviger en stugger het matras. Het is een ideaal matras voor mensen met een beperkt budget. Deze matrassen staan erom bekend dat ze goed ventileren. Omdat een bonell matras vrij stevig is, moet je er dus wel van houden om op een wat harder matras te slapen. Hardere matrassen bieden vaak meer steun, maar het moet natuurlijk niet te hard zijn. Voor ieder individueel persoon is er eigenlijk een matras op maat, want dit hangt af van jouw gewicht, lengte en je voorkeur in matrassen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Bonell matras en rugklachten

Indien je rugklachten hebt is het misschien minder verstandig om voor een bonell matras te kiezen. De opvatting heerst dat hardere matrassen een betere keuze zijn voor als je last hebt van je rug, maar niets is minder waar. Als je rugklachten hebt kun je namelijk beter voor een zachter matras gaan, omdat een zacht matras zich onder andere beter naar jouw lichaam vormt en je rug beter kan ontspannen. Kijk dus naar de bonell vering. Een hard matras geeft geen ondersteuning aan de onderrug en dit kan vervelende gevolgen hebben. Doe daarom goed onderzoek naar welk matras er het beste bij jou past, zeker wanneer je rugklachten hebt. Als je wakker wordt wil je namelijk dat je rug beter aanvoelt in plaats van slechter, dat zou ontzettend zonde en vervelend zijn.

Hoe kies je jouw perfecte matras?

Omdat er zoveel keuzes zijn in bonellvering matrassen, kan het soms lastig zijn om het perfecte matras voor jou te vinden. Als je weet waar je op moet letten wordt die keuze al een stuk makkelijker. Een goed bonellvering matras is niet voor iedereen hetzelfde, omdat het heel erg van persoonlijke voorkeur, lengte, gewicht en slaaphouding afhangt. Als je bijvoorbeeld erg lang bent, moet je kijken naar matrassen boven de 200 cm. Een ideaal matras is in elk geval 20 cm langer dan jij zelf bent. En als je een lichtgewicht bent is het verstandig om niet voor een al te hard matras te kiezen. Ben je een koukleum? Dan kies je voor een matras dat niet te veel ventileert. Zo blijft de warmte beter hangen. In combinatie met het juiste dekbed heb jij het in elk geval niet snel meer koud. Bovendien is het zo wanneer jij het perfecte matras voor jou hebt gevonden, je voor de komende jaren wel goed zit. Een matras kan met geluk en goed onderhoud zeker wel 10 jaar lang mee vooral met een bonell vering.