Twijfelaar matrassen

Het perfecte matras voor jouw twijfelaar matras

Heb jij een bed dat geen eenpersoonsbed is, maar ook geen volledig tweepersoonsbed? Dan heb jij een twijfelaar. Het kan nog lastig zijn om hier een goed matras voor te vinden. Een twijfelaar kan lastig zijn door zijn afwijkende breedte. Is het nu een eenpersoons of een tweepersoonsbed? Dit weet de twijfelaar zelf ook niet zo goed. Dit mag jezelf bepalen. Twijfelaars zijn namelijk 120 centimeter breed. Dit betekent dat je een groot bed hebt voor jou alleen of dat je knus bedje hebt met zijn tweeën.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Matras twijfelaar handig als je weinig ruimte hebt

Wanneer je slaapkamer niet zo groot is en je wel met ze tweeën in één bed wilt slapen, is een twijfelaar een goede uitkomst. Hier komt ook nog is bij je dat je gezellig knus met je partner kunt slapen. Deze oplossing was vroeger erg populair bij gezinnen met veel kinderen. Zo konden er namelijk in een kleiner bed meerdere broertjes en zusjes slapen. Ook nu heeft dit ze voordelen wanneer je een kleine kamer hebt. Je hebt namelijk wel de voordelen van een groter bed en je kamer wordt niet te krap.

Het juiste twijfelaar matras

Een twijfelaar is dus een echte tussenmaat. Een twijfelaar kun je vinden in drie verschillende maten, namelijk 110, 120 (standaard) en 130. Ook voor de lengte kun je kiezen tussen verschillende maten van 190 tot 220. Daarnaast hebben ook twijfelaars verschillende soorten materialen voor twijfelaar matrassen. Zo bestaan er harde en zachte matrassen, maar ook matrassen die wat meer veren of voor zwaardere personen zijn. Verder heb je een verschil in matrassen tussen koud of warm. Dit is maar een klein verschil, maar dit kan wellicht helpen.

De juiste materialen

Een matras met pocketvering is erg bouncy. Dit komt door de individueel verpakte veren. Dit materiaal past zich helemaal aan aan jouw lichaam. Zo lig je comfortabel en heb je de beste ondersteuning. Wanneer je voor koudschuim kiest heb je een extra stevig matras. Dit is goed wanneer je veel ondersteuning wilt of als je iets zwaarder bent. Dit koudschuim geeft je de juiste hoeveelheid tegendruk en is verkrijgbaar in verschillende hardheden. Ook is dit een goede keuze wanneer je veel zweet in de nacht en het dus warm hebt. Dit matras neemt namelijk vocht op. Daarnaast kun je ook kiezen voor traagschuim. Dit materiaal vormt zich naar jouw lichaam en voelt warm en knus aan in de winter. Perfect dus als je het vaak koud hebt. Ook is het materiaal erg zacht. Voor in de zomer kun je dit twijelaar matras omdraaien waardoor je het in de zomer weer koel hebt op comfortschuim.