Boxsprings met TV lift

De luxe van een boxspring met tv lift

Een bed is niet alleen maar om te slapen. Het is een plek om te ontspannen en tot rust te komen. In het weekend lekker lang in te blijven liggen met het hele gezin en om in de avond nog een film in te kijken. Hierdoor is het belangrijk dat je een groot maar comfortabel bed hebt. Gelukkig is hier heel veel keuze voor, dus dat zal geen probleem moeten zijn. Er zijn veel Nederlanders die een tv op hun slaapkamer hebben maar om je kamer toch iets netter te maken is een bed met ingebouwde tv net iets mooier.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Voordelen van een boxspring met tv

Het is een luxe om meerdere tv’s in je huis te hebben en al helemaal als die in je bed verborgen is. Toch zie je dit vaak en dat is niet voor niets. Het zal niet je nummer één reden moeten zijn om een boxspring aan te schaffen maar het kan wel een reden zijn om juist een boxspring te nemen.

  • De tv kan helemaal uit het zicht gehaald worden. Hierdoor ervaar je ook geen lampjes die nog blijven branden terwijl je wilt slapen.
  • De tv is precies ver genoeg. Als je een bed met tv kiest, zit deze altijd aan het voeteneind. De meeste bedden zijn 2 meter lang dus dat houdt in dat de tv 2 meter van je af is. Dit is beter voor je ogen maar je kan ook gewoon nog de ondertiteling lezen terwijl je in bed ligt.
  • Wat is er nou comfortabeler dan in bed tv te kijken? 
  • Een tv trekt veel stof aan. Dit zal stukken minder zijn als de tv opgeborgen zit. 
  • Je kan je bed verschuiven zonder rekening te moeten houden met de plek van je tv.

Kunnen alle tv’s in een bed met tv lift?

Het ligt eraan welke maat voetbord je hebt maar over het algemeen kan elke tv in een tv lift. Hierbij worden de kabels allemaal netjes verborgen en kan je met een afstandsbediening gemakkelijk de tv omhoog en omlaag laten gaan. Stel het voetenbord is 115 cm breed, 70 cm hoog en 21 cm diep dan kan er een tv tot 53 inch in. Hoe groter het voetenbord hoe groter de tv kan zijn. Als je nog een tv hebt die je daarvoor wilt gebruiken moet je dus wel op de maat letten als je een boxspring tv lift wilt aanschaffen.

Nadeel van een tv in bed

Hoe fijn een tv in bed ook kan zijn het wordt toch sterk afgeraden om minimaal 2 uur voordat je gaat slapen een schermen te gebruiken. Dit houdt dus in tv, telefoon en computer schermen. Dit komt door het licht wat er van af komt. Dit geven je hersenen een seintje om wakker te blijven in plaats van te slapen. Een goede nachtrust is belangrijk voor je geest en lichaam.