Etten-leur

Boxspring uit Etten-Leur, wordt wakker met een goed humeur.

Dat slaap belangrijk is weet iedereen. Als je niet goed slaapt, merk je dat niet alleen zelf, maar het valt ook de mensen om jou heen op. Je raakt sneller geïrriteerd, hebt een korter lontje en je bent jezelf niet helemaal meer. Dat is algemeen bekend, maar welke andere redenen zijn er waarom slaap eigenlijk zo belangrijk is? Dat lees je in dit artikel.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Gewichtstoename

Een boxspring van Etten-Leur is zo zacht dat het je wellicht kunt helpen. Misschien zou je er niet direct bij stilstaan, maar een slaaptekort kan wel degelijk in verbinding worden gebracht met een gewichtstoename. Hier zijn verschillende onderzoeken naar gedaan. Hieruit blijkt dat te weinig slaap zelfs één van de grote risicofactoren is wat betreft obesitas. Dit komt door de indirecte gevolgen die een herhaaldelijke slechte nachtrust met zich meebrengt. Zo heeft dit onder andere invloed op je hormonen, maar je zult je ook minder gemotiveerd voelen om te bewegen. Bovendien heb je ook sneller trek in voeding waar niet de beste voedingswaarden in zitten. Je kunt ook kijken naar een boxspring in Etten-Leur, wellicht dat deze helpt.

De matrassen in Etten-Leur, zijn goed voor elk heur

Het is belangrijk om een goed matras te hebben, want als je lekker ligt en niet constant last hebt van nek-, rug-, en schouderklachten heeft dat logischerwijs een grote invloed op je nachtrust. De matrassen uit Eten-Leur zijn vaak samen te kopen met een boxspring van Etten-Leur. Als je niet goed slaapt, beïnvloedt dit jouw geestelijke gezondheid. Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar de verbinding tussen slaap en geestelijke gezondheid en wat blijkt? Verslechterde geestelijke gezondheid heeft een sterke correlatie met slechte slaapkwaliteit en zelfs slaapstoornissen. Koop daarom een boxspring uit Etten-Leur, want een goed bed is geschikt voor een goed humeur.

Meer concentratie en hogere productiviteit

Slaap is ook essentieel voor verschillende aspecten van de hersenen. Uit diverse onderzoeken blijkt dan ook dat een slaaptekort al deze aspecten negatief beïnvloedt. Sterker nog, een slaaptekort heeft bijna dezelfde gevolgen wat betreft deze aspecten van de hersenen als onder invloed zijn van alcohol.

Er is ook onderzoek gedaan naar de positieve effecten van voldoende slaap, wat blijkt? Voldoende slaap zorgt ervoor dat het probleemoplossende vermogen én het geheugen verbetert. Niet alleen bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Door een goede nachtrust kun jij je de volgende dag beter concentreren en je bent ook nog eens productiever.