Polyether matrassen

Slapen tijdens je vakantie op een polyether matras

Aan vakanties wordt vaak veel waarde gehecht. We zijn blij als we er weer even tussenuit kunnen na een lange tijd hard gewerkt te hebben. Iedereen heeft een voorkeur voor activiteiten die je tijdens je vakantie doet: waan je je in luxe of kies je ervoor om de boel actief te gaan verkennen? Als je meer van het tweede bent heb je vast weleens in een tent of caravan geslapen. We weten allemaal dat een tent niet de meest comfortabele plek is om in te slapen en vaak lig je vrij plat. Toch maakt het ons vaak niet uit, want kamperen geeft een bepaalde kick. Het is daarnaast ook gewoon heerlijk om je in de natuur te wanen en een keer niet allerlei luxe om je heen te hebben. De geur van de natuur als je de tent openritst is superfijn en soms zelfs niet eens te evenaren met een luxe resort, zeker als je daar toch al geen fan van bent. Als je toch liever voor een wat meer beschutte plek kiest, is een leuk en betaalbaar vakantiehuisje ook een goede optie. Als je niet veel waarde hecht aan luxe is slapen op polyethermatrassen vast geen probleem voor jou. Hoewel deze matrassen erom bekend staan dat ze niet super comfortabel zijn, is het in elk geval wel comfortabeler dan slapen in een tent. Dat is zeker niet voor iedereen weggelegd.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Polyethermatras voor je logeerbed

Vaak vinden we het leuk om visite te ontvangen en soms wil je dat je visite blijft plakken. Het is jammer als iemand van ver moet komen en bijvoorbeeld de trein weer op tijd moet halen om thuis te komen. Het is daarom wel zo leuk als iemand kan blijven logeren. Als je niet wil dat je visite op de bank slaapt is het handig om een logeerbed in huis te hebben. Het fijne is dat je hier niet al te veel geld aan hoeft uit te geven, want logés heb je niet iedere dag. Een polyethermatras voldoet daarom prima voor een logeerbed. Maak ze het hof door de kamer gezellig te maken en je hebt je logés vast en zeker gelukkig gemaakt.

Op kamers als student

Als je als student op kamers gaat, is een polyethermatras ook een goede keuze. Vaak heb je als student net wat minder te besteden. Als je een polyethermatras met een hoog soortelijk gewicht neemt is een polyether matras comfortabel genoeg en bespaar je toch een hoop geld. Natuurlijk kun je ook je matras van thuis nemen, maar je wil af en toe toch nog langs je ouderlijk huis gaan en dan is het wel zo handig als je ook daar nog kan blijven slapen als je dat wil.