Boxspring zonder matras

Een boxspring zonder matras

Een boxspring is een compleet slaapsysteem, wat tegenwoordig een populaire bedkeuze is voor de slaapkamer. Een boxspring biedt namelijk zacht comfort tijdens het slapen, waardoor je elke nacht gemakkelijk wegdroomt en even de werkelijkheid ontsnapt. Bovendien straalt een boxspring ook nog eens luxe uit, waar de meeste mensen gek op zijn. Wie wil namelijk niet een bed in je eigen woning wat lijkt alsof het direct uit een hotel komt?

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring of een nieuw bed, maar zijn je matrassen nog goed? Dan hoef je natuurlijk geen complete boxspring te kopen. Je kunt gemakkelijk een boxspring zonder matras kopen in vele winkels. Lees meer over waar je het beste een boxspring zonder matras kan kopen en op welke dingen je moet letten bij deze aankoop.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Een boxspring zonder matras kopen

Een boxspring zonder een matras kopen is goed want het is in principe een boxspringbodem. Deze losse bedbodems zijn in verschillende formaten te verkrijgen, variërend van 140×200 cm, tot 160×200 cm, 180×200 cm of zelfs 200×200 cm. Bovendien zijn boxsprings vaak in verschillende designs en kleuren beschikbaar. Soms heb je zelfs de keuze om een vlakke box te kiezen of eentje die je elektronisch kan verstellen. Een elektrisch verstelbare boxspring is ideaal voor mensen die graag lezen, tv kijken of zelfs ontbijten in bed, dus waarom zou je niet een elektrische boxspring aanschaffen?

Een boxspring op een budget: tweedehands kopen

Heb je al een matras, maar wil je graag een boxspring kopen? En heb je op het moment niet zoveel geld beschikbaar? Niet getreurd, je kunt altijd een tweedehandse boxspring exclusief matras kopen. De meeste boxsprings die tweedehands worden verkocht zijn nog in goede staat. Sommige tweedehandse boxsprings exclusief matrassen ogen ook heel vintage uit, wat ook erg leuk is voor mensen die van een old school interieur houden. Zo goed als nieuw, maar wel een stukje goedkoper: ga voor een tweedehandse boxspring! Bovendien kun je een tweedehands boxspring ook nog eens zelf een nieuwe uitstraling geven door andere soort bekleding toe te passen.

Maak je boxspring bed compleet

Het voordeel aan een boxspring kopen zonder een matras is niet alleen dat het goedkoper is, maar ook dat je nog lang van je huidige matras kan genieten. Je bent immers al gewend aan de slaapcomfort die je matras biedt. Het kan echter geen kwaad om te kijken naar nieuwe matrassen.

Vele gespecialiseerde winkels bieden verschillende soorten matrassen aan: van pocketvering tot aan gel matrassen. Elk soort matras heeft zijn eigenschappen die verschillende soorten mensen aanspreken. Sommige matrassen zijn bijvoorbeeld geschikter voor mensen die het snel warm hebben of veel zweten tijdens het slapen. Andere matrassen zijn daarentegen weer beter voor mensen die last hebben van lichamelijke klachten. Kijk eens rond op online shops welke matrassen er zijn. Je kunt echter altijd nog je huidige matras behouden.