Eenpersoons boxspring 70cm

Boxspring 70×200 voor jou slaapkamer

Als je je slaapkamer opnieuw wilt inrichten, of als je gaat verhuizen en je denkt eraan om een bed te kopen, dan is de boxspring geen gek idee. Je hebt ze in alle formaten, zoals bijvoorbeeld 70×200 maar twijfel niet om verder te kijken. Wat jij nodig hebt, is er. Een 70 x 200 boxspring is erg stevig en staat erg mooi in je kamer. Een echt luxeproduct. Wat chique staat maar ook erg comfortabel ligt. Je kan allerlei mooie stoffen kopen voor om het bed heen. En ze zijn in alle kleuren te krijgen, dus wat je ook zoekt, het is te vinden. 

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Een boxspring 70×200 aangepast aan jouw slaapkamer

Soms heb je niet zo’n grote kamer, of hele specifiek hoeken. Meet dus alles goed op voordat je grote aankopen doet. Een boxspring kan erg groot uitvallen, en veel ruimte innemen. Daarom is het belangrijk dat je hier van tevoren over nadenkt. Ook kun je bijvoorbeeld denken aan waar je storage space nodig hebt. En of je hoge plafonds hebt. Dan is het namelijk een goed idee om kasten te kopen die extra hoog zijn. Dan kan je veel kwijt, en wordt het niet te chaotisch. 

Planken om de boxspring 70×200 heen ophangen

Je kan planken heel hoog hangen, zo heb je er geen last van, maar kan je wel veel kwijt. Je kan hier natuurlijk gewoon boekenplanken van maken, maar je kan er ook mooie mandjes neerzetten. Wissel dat af met hangplanten en het ziet er gelijk een stuk mooier uit. Terwijl het ook erg praktisch is. Je kan ook dozen in allerlei kleuren en vormen kopen en die dan opstapelen onder elkaar. Dit staat ook erg  mooi op de plank en is weer meer ruimte om dingen in op te bergen. Het is fijn als je in je slaapkamer tot rust kan komen. Een opgeruimde kamer is daarvoor een must. 

Houd de boxspring 70×200 netjes

Als je vaak je kleding op de grond gooit of op het bed nadat je het aan probeert, is het tijd om daar verandering in te brengen. Maar maak verandering in kleine stappen. Vraag niet teveel van jezelf, want dan raak je weer gedemotiveerd. Dus begin met alles op een stoel of een bureau te leggen in plaats van op de grond. Dan kan je later dat weer opvouwen en opruimen. Zo begin je al met de boxspring 70×200 niet als opbergplaats te zien. Ook is het opvouwen van kleding een echte kunst waar je veel plezier aan kan beleven.