Eenpersoons matras 70cm

Kussen, dekbedovertrek en een matras 70×200

Als je gaat winkelen, zeker als dit voor in huis is, is het belangrijk om de meest cruciale dingen niet te vergeten. Er zijn namelijk een hoop mensen die denken aan de zout en peper strooiers, maar vervolgens vergeten om een bankstel te kopen. Dit lijkt natuurlijk best dom, maar op het moment dat je bezig bent met verhuizen of verbouwen en er 10.000 dingen op je bordje komen, kun je zelfs de meest voor de hand liggende dingen vergeten, bijvoorbeeld omdat je ze niet vaak koopt. Niemand koopt een 70 x 200 matras heel vaak in z’n leven bijvoorbeeld. Behalve natuurlijk die mensen uit de voorbeeldopgaven bij wiskunde.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Voor wie is het Matras 70×140 geschikt

Dit is een van de kleinste maten matrassen die er op de markt zijn. Mensen weten trouwens ook vaak de maten van hun 70 x 140 matrassen niet, dus let hier een keer op. Dat scheelt tijd als je in de winkel staat om er een te kopen. Er zijn namelijk mensen zat die terug naar huis hebben gemoeten omdat ze dit niet zeker wisten. Bij een aankoop van een paar honderd tot een paar duizend euro ga je namelijk niet een dergelijke gok nemen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat het gaat om een gevaarte van bijna een meter bij anderhalf. Dit zul je dus ook weer in de auto moeten vervoeren of laten bezorgen. Kortom, onnodig veel gedoe, wat je met een kleine handeling kunt voorkomen.

Iets anders?  Ga voor een matras 70×150

De maat van net, het matras van 70 x 150, is zoals gezegd een van de kleinste matrasmaten op de markt. Deze zijn ook bedoeld voor kinderbedden en zijn een van de standaardmaten. Het is echter niet de enige kindermaat, dus ook hier moet je weer opletten als je aan de slag gaat met het aanschaffen en/of vervangen van de hele inboedel, of ja in ieder geval van de bedden en matrassen. Het is niet zozeer een probleem als je een matras pakt wat net een maatje te klein is, dat valt namelijk niet echt op. Als het 10 cm te groot is, is dit andere koek. Dit kun je namelijk niet even wegsnijden of het bed groter maken.

Kind iets groter? Neem het matras 70×190

Zoals je wellicht al verwacht door de relatief kleine breedte, is dit ook een kindermatras. Dit is een wat populairdere en betere maat als het gaat om een kind wat al wat groter is. Het is echter ook een hele goede optie om deze in te zetten op vroegere leeftijd, zodat het kind genoeg ruimte heeft om te groeien. Dit gaat natuurlijk erg hard. Een 70 x 190 matras na een maandje moeten wegdoen, is erg zonde natuurlijk.