Rotterdam

De boxsprings van Rotterdam kunnen er wat van!

Een verminderde slaapkwaliteit door een slecht matras? Boxsprings uit Rotterdam, zijn altijd een geode oplossing. Het is hartstikke belangrijk om een goed bed te hebben, maar de kwaliteit van het matras is het allerbelangrijkste. Je slaapt immers op het matras en het matras kan van verschillende materialen gemaakt zijn. Belangrijk is om rekening te houden met de levensduur van een matras. Schaf dus niet bij de eerste en beste matrassen van Rotterdam een matras aan, maar lees hieronder meer over de levensduur van een matras. Bovendien is het ook handig als je weet welk soort materiaal eigenlijk bij jou past en om daarachter te komen kun je verschillende matrassen uitproberen bij diverse beddenwinkels.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De voordelen van boxsprings uit Rotterdam

Wellicht ben je niet alleen maar op zoek naar een nieuw matras, maar ben je ook op zoek naar een geheel nieuw bed. In dat geval kun je ook nog een boxspring kopen in Rotterdam. Je hebt niet één maar meerdere boxspring outlets in Rotterdam. Gelukkig maar, want er zitten veel voordelen aan een boxspring:

  1.   Door de open ruimte en de verenstructuur die in het matras zitten van een boxspring, ventileert de boxspring beter. Dit zorgt ervoor dat de boxspring fris ruikt.
  2.   Een boxspring is duurzaam. De boxen van dit bed zijn niet alleen stevig, maar ze hebben ook binnenvering. Deze binnenvering is erg goed bestand tegen de druk van het menselijk lichaam, dus de boxspring gaat relatief lang mee.
  3. Een boxspring is betaalbaar. Een boxspring hoeft helemaal niet duur of duurder te zijn dan andere bedden. Meer kwaliteit voor dezelfde of zelfs lagere prijs? Wie wil dat nou niet?

Een misvatting is dat een boxspring per definitie duur(der) is. Dat was heel lang geleden zo. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders en is er concurrentie, waardoor de prijs echt niet torenhoog hoeft te zijn. Integendeel zelfs…!

De levensduur van matrassen in Rotterdam

Wat de levensduur van een matras is, is voornamelijk afhankelijk van het soort materiaal. Toch is het soort materiaal niet de enige factor die invloed uitoefent op de levensduur van een matras. Wat dacht je bijvoorbeeld van het onderhoud en de gebruikte hoeveelheid van een matras? Ook dit zijn belangrijke factoren. Toch is er wel degelijk een gemiddelde levensduur vast te stellen voor verschillende matrassen op basis van hun materiaal.

  •     Traagschuim: levensduur 10-15 jaar
  •     Koudschuim: levensduur 12-14 jaar
  •     Pocketvering levensduur 5-15 jaar
  •     Polyether 3-5 jaar

Hoe verleng ik de levensduur van de matrassen?

Wil je dus graag een matras kopen in Rotterdam, dan is het verstandig om rekening te houden met de levensduur van het desbetreffende matras. Logisch is, dat je graag wilt dat het matras zo lang mogelijk meegaat. Gelukkig zijn er wat tips en tricks, zodat jij de levensduur van jouw matras kunt verlengen.

Schaf een matrasbeschermer aan

Een matrasbeschermer beschermt niet alleen jouw matras uit Rotterdam, maar ook voorkomt het allerlei nare geurtjes. Ook zullen er geen vlekken ontstaan.

Slaap aan beide kanten van het matras

Je kunt ook de levensduur van het matras verlengen door aan beide kanten van het matras te slapen. Zo voorkom je dat er kuilen in het matras ontstaan.