Oosterhout

Minder rugklachten door een geschikte boxspring van Oosterhout.

Rugklachten zijn veelvoorkomende klachten. De kans is heel erg groot dat je zelf ook al wel eens last hebt gehad van je rug. Rugklachten kunnen veel verschillende oorzaken hebben. Misschien heb jij je rug overbelast, loop je niet goed, is je zithouding niet optimaal of je ligt niet goed in je bed. We gaan in dit artikel in op het laatste veelvoorkomende aspect: hoe kies je een goed bed uit, zodat je rugklachten verminderen?

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Is het slapen op een boxspring uit Oosterhout eigenlijk wel goed voor je rug?

Vaak denken we al snel aan ons bed als we wakker worden met rugklachten, maar in veel gevallen is de oorzaak niet het bed. Zoals ik al zei spelen een verkeerde zithouding of overbelasting door bijvoorbeeld te zware spullen tillen een hele grote rol. Meestal is het bed niet de boosdoener van de rugklachten zelf, maar het kan de rugklachten wel een stuk verergeren. Dat betekent ook dat een bed dat goede ondersteuning biedt de rugklachten kan verlichten. Een boxspring uit Oosterhout is over het algemeen een hoog kwalitatief bed, toch verschillen de boxsprings enorm per stuk. Hieronder lees je welke boxsprings het beste zijn voor rugklachten.

Boxsprings- en matrassen van Oosterhout laten nooit iemand koud.

Je kunt niet de eerste en beste boxspring uit Oosterhout zomaar aanschaffen. Je moet de boxspring zorgvuldig uitkiezen als je last hebt van je rug. De boxsprings, maar ook de matrassen uit Oosterhout verschillen enorm. Zo is het matras van Oosterhout anders dan het matras dat in Roosendaal wordt gemaakt, maar de matrassen van Oosterhout verschillen ook onderling. De kwaliteit verschilt ook nog eens. De boxsprings zijn in principe in vier soorten te onderscheiden:

  • Boxsprings met een houten plank: deze zijn relatief goedkoop, maar bieden tegelijkertijd weinig comfort. Dit heeft te maken doordat de basis van deze boxspring een gestoffeerde houten plank is. Deze boxsprings bieden simpelweg geen comfort en ondersteuning, dus of dit soort boxsprings geschikt zijn voor rugklachten? Niet bepaald.
  • Boxsprings met binnen- of pocketvering: de basis van deze boxsprings is ook een houten plank of een spiraalbodem waar pocketvering bovenop zit. Op zich iets beter dan de vorige optie, maar niet geschikt voor rugklachten.
  • Boxsprings met latten vering: yes, eindelijk een soort boxspring dat is geschikt voor rugklachten. Dat komt omdat de latten veren onafhankelijk van elkaar zijn, wat het hangmat-effect voorkomt. Bovendien biedt deze boxspring elk lichaamsdeel de optimale ondersteuning.
  • Boxsprings met persoonlijke instelling: dit zijn de allerbeste boxsprings voor rugklachten. Deze kun je namelijk helemaal zelf samenstellen óf je laat een expert dit voor jou doen. De matrassen worden samengesteld op jouw persoonlijke voorkeuren en bieden optimale comfort voor je lichaam. Als laatste corrigeren deze boxsprings ook nog eens je lichaamshouding. Beter dan dit kan dus niet.