Elektrische boxsprings

Een elektrische boxspring, iets voor jou? 

Een elektrische boxspring is een boxspring met extra mogelijkheden om hem af te stellen op hoe je wilt liggen. Je kan dan gemakkelijke en boek lezen in bed, zonder dat je rug verkeerd ligt. Dit is ook heel erg geschikt als je graag tv kijkt in bed, of last hebt van rugklachten. Ook vinden kinderen het vaak heel leuk. Ook als je benen verhoging nodig hebben, door bijvoorbeeld zwakke knieën, dan is een elektrische boxspring echt iets voor jou. Je kan hem namelijk zo afstellen dat je altijd lekker ligt. Als je er meer over wil lezen, lees dan verder.

Filter

Een elektrisch verstelbare boxspring

Als een boxspring verstelbaar is, dan scheelt dat erg veel moeite met heel veel kussen kopen, en die dan achter je rug plaatsen voor wat ondersteuning. Je ligt op elke manier lekker. Als je wat ouder bent is het al helemaal geschikt, want het is eenvoudig te verstellen met wat knopjes. Je hoeft je dus niet fysiek in allerlei bochten te wringen, om comfortabel te liggen. En je kan je benen omhoog laten liggen, zonder een toren van kussens te maken. Maar een boxspring op zich is al een hele goede keuze als je op zoek bent naar een nieuw bed. Ze gaan ontzettend lang mee, wel 15 jaar lang. En ze zijn erg stevig en zien er luxe uit. Ze worden niet voor niets hotelbedden genoemd. Je ziet ze ook altijd in hotels. Waar hoe mensen slapen, een prioriteit is. 

Waarom is zo’n boxspring elektrisch verstelbaar?

Een boxspring met verstelbare bodem is er om de druk aan je ruggenwervels te verminderen. Dit gebeurt meestal als je niet goed ligt. En mensen die veel tijd doorbrengen in bed, hebben hier vaak last van. Ook als je voor het slapen graag een uurtje leest, of veel tv kijkt, zal je merken dat je hier last van gaat hebben. Tegenwoordig heb je ze ook draadloos, waardoor je ook niet hoeft te zoeken naar een outlet waar je bed dan voor in de juiste positie in de kamer moet staan. Erg handig. Een goede boxspring heeft extra veel luchtdoorlatend vermogen en kan u helpen met rugklachten en/of gewrichtsklachten. 

Of je nu kiest voor een normale of een elektrische boxspring. Een beetje inlezen is het zeker waard. En als je veel tijd in bed doorbrengt, is het extra belangrijk. Je wilt lekker kunnen ontspannen, en geen extra klachten ontwikkelen. Je hebt ze in eenpersoons en tweepersoons bedden, en in allerlei maten en vormen en kleuren. Je kan gemakkelijk online al wat kijken hier en daar wat er op de markt is. Dan hoef je ook niet gelijk naar de winkel, of een keuze te maken. 

has been added to your cart:
Checkout