Nasa traagschuim matrassen

Heerlijk dromen op traagschuim matrassen

Als je denkt aan slapen, denk je vast aan dromen. Iedere nacht hebben we ongeveer 5 tot 7 dromen, waarvan we de meeste vaak niet kunnen herinneren als we wakker worden. 1 ding is zeker, als we ze wel herinneren komen we erachter hoe fantasierijk we eigenlijk zijn. We willen allemaal lekker dromen, maar bovenal lekker slapen. Dat doe je bijvoorbeeld op een nasa traagschuim matras. Dit zijn erg comfortabele traagschuimmatrassen die zich vormen naar de contouren van jouw lichaam. Een goed matras is een belangrijke basis voor een goede slaap. Het is iets wat we absoluut niet mogen vergeten en onderschatten.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wat zijn nasa matrassen?

Nasa is een materiaal wat voor matrassen wordt gebruikt. Een nasa matras is gemaakt van een elastisch soort polyurethaan wat bij kamertemperatuur stevig is, maar door warmte zachter wordt. Je kunt je dus voorstellen als je op zo’n matras ligt dat je er lekker in wegzakt. Een nasa traagschuim matras is ontwikkeld door nasa, maar zij hebben de matrassen traagschuim eigenlijk nooit gebruikt. Ze worden nu wel in de medische wereld gebruikt en natuurlijk door consumenten. Het is geschikt voor intensief gebruik en ondanks dat de matrassen lekker warm zijn, ventileren ze goed.

Waarom nasa traagschuim matrassen?

Nasa traagschuim matrassen hebben veel voordelen. Naast dat ze comfortabel zijn en goed ventileren, zijn ze ook nog eens geschikt voor mensen met rug- of nekklachten. Dit komt omdat een nasa matras elk lichaamsdeel gelijke ondersteuning geeft. Het matras past zich volledig aan jouw lichaam en lichaamstemperatuur aan. Een goede tip is om ook een ventilerend hoeslaken en molton te gebruiken. Ook kun je het matras laten ademen door je dekbed elke ochtend op het voeteneind te leggen. Dit doe je dus in plaats van je bed op te maken en je dekbed netjes over je hele matras neer te leggen. Daarnaast kun je het matras een aantal keer per jaar schoon stofzuigen en het laten luchten door het bij een raam of open ingang te zetten.

Zweven op een traagschuim matras

Als je nog twijfelt over een goed matras waar je lekker op kan dromen, kies je zeker het beste voor een traagschuim matras. Als je een dromerig persoon bent is dit een goed matras om voor te kiezen. Het kan namelijk voelen alsof je zweeft als je hierop ligt. Misschien zijn sommige nasa traagschuimmatrassen daarom wel door nasa gemaakt. Het leukste zou natuurlijk zijn als je ook nog kan dromen over ruimteschepen of het maken van een ruimtevaart, maar helaas kunnen we onze dromen niet sturen. We kunnen natuurlijk wel sturen hoe we slapen en op welke kwaliteit matrassen we liggen. Door hier zorgvuldig een keuze in te maken heb jij in ieder geval het beste met je lichaam voor en hoef je je geen zorgen te maken over slapeloze nachten.